O naši trgovini

PREDSTAVITEV PODJETJA

Dobrodošli v spletni trgovini PokePower – Vašem ultimativnem cilju za raziskovanje in nabavo vrhunskih Pokémon izdelkov in kart!

V našem nenehno razširjanem naboru najdete široko paleto čudovitih plišastih igrač, ki bodo navdušile tako otroke kot tudi zbiratelje. Vsak izdelek v naši Pokemon Merch kolekciji je natančno izbran in pridobljen neposredno od Pokémon Company International, kar zagotavlja avtentičnost in vrhunsko kakovost.

Z našo pestro ponudbo Pokémon izdelkov in TCG (Tradijigralnih kart) kart vam želimo omogočiti, da izpopolnite svojo zbirko ali najdete popolno darilo za ljubitelje Pokémon sveta. Ponosni smo na raznolikost naše ponudbe, ki vključuje prednaročila za najnovejše izdaje, ekskluzivne razprodaje ter najbolj iskane artikle na trgu.

Poleg tega predstavljamo segment PokePower Merch, kjer lahko odkrijete visokokakovostne ovitke za karte, škatle za shranjevanje kart in druge izdelke iz akrila, ustvarjene z mislijo na zahtevne zbiratelje. Naša strast do Pokemon sveta nas vodi k nenehnemu dopolnjevanju ponudbe, da lahko izpolnimo pričakovanja naših strank.

V segmentu razprodaje vam prinašamo izjemne popuste na priljubljenih TCG izdelkih, vključno s pločenitkami, elite trainer boxi in booster boxi. Bodite pozorni na omejene količine in časovno omejene akcije, saj želimo, da uživate v najboljših cenah naših izdelkov.

Za tiste, ki si želite ekskluzivne ugodnosti, pa ponujamo možnost prednaročila prihajajočih Pokémon izdelkov. S tem zagotovite dostop do izdelkov po posebej ugodnih cenah ter možnost osebnega prevzema na uradnem danu izdaje. Pridružite se nam pri raziskovanju sveta Pokémon in se pripravite na vznemirljivo odpiranje kart na uradnem danu izdaje!

PokePower – Kjer se Pokémon svet sreča s strastjo in kakovostjo!

Smo slovensko podjetje z največjo ponudbo Pokémon TCG izdelkov ustanovljeno leta 2021. Na trgu predstavljamo kot trgovec z najbolj ugodnimi Pokémon in TCG izdelki. Med izdelki boste našli številne zbirateljske produkte in prikupne plišaste igrače. Del ponudbe so tudi izdelki naše lastne znamke PokePower Merch, znotraj katere so raznoliki izdelki namenjeni številnim igram s kartami.

PODATKI PODJETJA

PokePower, spletna trgovina, Domen Čamernik – Kramar s.p.

Justinova ulica 11A
1000 Ljubljana
Slovenija

Matična številka: 8974730000
Davčna številka: SI 35287144

ZBIRATELJI IN IGRALCI SO NA PRVEM MESTU

Za zbiratelje in igralce ustvarjamo izdelke in jim zagotavljamo vrhunske storitve, obogatene s poštenim in spoštljivim odnosom. Razumemo njihove potrebe in jih vabimo k soustvarjanju naše zgodbe.

SRČNOST, SPOŠTOVANJE IN RAZUMEVANJE

Srčnost je vrednota, ki je za nas najbolj pomembna, saj je podlaga za vse ostale vrednote, ker izhaja iz osnovne ljubezni do soljudi. Trudimo se delati s srcem in z razumevanjem, kar nam naši kupci tudi vzajemno vračajo.

S POŠTENOSTJO GRADIMO PARTNERSTVA

V skupnosti sodelavcev, poslovnih partnerjev in uporabnikov gradimo skupne uspehe. Sprejemamo različnost idej, ker nas to krepi. S spoštljivimi odnosi ustvarjamo zaupanja vredno okolje. Učimo se drug od drugega in si pomagamo.

KAKOVOST, ODLIČNOST IN NAJVIŠJI STANDARDI

Prizadevamo si za visoko zadovoljstvo strank ter odličnost izdelkov in storitev.
Odličnost se ne kaže le v rezultatih dela, temveč tudi v pravočasnosti, ustvarjalnosti, enostavnosti.

POSLANSTVO

Prizadevamo si biti ugledno podjetje z globalno uveljavljeno blagovno znamko, zato sklepamo partnerstva z visoko motiviranimi posamezniki oziroma podjetji po vsem svetu. Zbiratelje in igralce bomo povezali v skupnost in s tem ustvarili prostor brezmejnih možnosti za domišljijo. Zbirateljem in igralcem bomo nudili vseživljenjsko učenje ter zabavno in kakovostno preživljanje prostega časa.

VIZIJA

Naša vizija je postati najboljša trgovska veriga na območju Slovenije in tudi v drugih državah Evropske unije. Želimo biti prepoznavni po nizkih cenah, odlično opravljenih storitvah, kakovostnih izdelkih in prijaznih zaposlenih.

Pridruži se ostalim zbirateljem in postani del Pokémon družine!

Did you catch ’em all?

 

 

To je standardno obvestilo o piškotkih, ki se ga lahko preprosto prilagodi ali onemogoči pri skrbniku. Uporabljamo piškotke, da strankam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.