FAQs

KJE SE NAHAJA VAŠA POSLOVALNICA?

PokePower je spletna trgovina. Izdelke je možno naročiti preko spleta. Izdelki, ki so na zalogi so dostavljeni v nekaj delovnih dneh, možni so tudi osebni prevzemi po predhodnem dogovoru preko info@poke-power.com 

ALI SO IZDELKI ORIGINAL POKÉMON PRODUKTI?

Vsi izdelki, razen izdelki v ponudbi "PokePower Merch", so originalni Pokémon izdelki.

Izdelki so licencirani in proizvedeni v podjetju The Pokémon Company. Izdelki so zapakirani v originalni embalaži proizvajalca. Vsi izdelki so v angleškem jeziku.

Izdelki v ponudbi "PokePower Merch" pa so PokePower avtorski izdelki.

V KATERE DRŽAVE DOSTAVLJATE?

Naročilo dostavimo na naslov, ki ga boste navedli ob oddaji naročila.
Dostava izdelkov je trenutno možna v vse Evropske države.

Ob vsakem naročilu prejmete sledilno številko, s katero lahko spremljate kje se paket v danem trenutku nahaja (razen ob osebnem prevzemu). 

KOLIKO STANE DOSTAVA PAKETA?

Cena dostave se razlikujejo glede na državo v katero se naročilo pošilja. Na višino ceno dostave vpliva tudi teža pošiljke.

Dostava se obračuna ob zaključku nakupa, vidna je v zadnjem koraku pred oddajo naročila. 

KDAJ SO NA VOLJO IZDELKI IZ PREDNAROČILA?

Po oddanem prednaročilu je potrebno počakati na uraden izid izdelka in distribucijo produktov.

Uradni izidi produktov so vsaj okvirno zapisani v opisih izdelkov. 

Prednaročila ne moremo odposlati pred uradnim izidom produktov in pred dejanskim prejemom produktov v naše skladišče. Izdelki bodo zagotovo na voljo, in vam jih odpošljemo takoj, ko prejmemo zalogo.

KAKO OBVEŠČATE O PREDVIDENIH DATUMIH DOSTAV PREDNAROČIL?
O predvidenih datumih dobav vaših naročil boste obveščeni preko e-novic, vse informacije pa bodo dostopne tudi preko elektronske pošte info@poke-power.com

ALI JE MOŽNO DOBITI IZDELEK NA URADEN DATUM IZIDA?
Veliko večino produktov prejmemo pred uradnim datumom izida, zato strankam lahko omogočimo, da naročene izdelke prejmejo ali prevzamejo na uradni datum izida.  

ALI SE MORAM ZA NAKUP IZDELKOV REGISTRIRATI?

Za nakup se vam ni potrebno registrirati. Nakup lahko opravite tudi kot gost. Gostje žal niso upravičeni do vseh ugodnosti, ki jih prejmete pri spletnem nakupovanju kot prijavljen uporabnik. 

ALI LAHKO SVOJE NAROČILO PREKLIČEM?

Naročilo lahko prekličete dokler naročilo še ni bilo odposlano. Za preklic nam posredujte številko vašega naročila na info@poke-power.com

V kolikor je bilo vaše naročilo že odposlano in sprejeto s strani kurirske službe, pa lahko svoj paket zavrnete dostavni službi ali pa blago nepoškodovano in neodprto vrnete na naš sedež (pravica do odstopa od pogodbe). Več najdete v splošnih pogojih poslovanja PokePower spletne trgovine.

ALI LAHKO SVOJE NAROČILO SPREMENIM?
Vsebino naročila lahko spremenite če se o tem predhodno dogovorite z nami. Pred spremembo vsebine naročila je potrebna predhodna odobritev. Za spremembo naročila se s številko naročila in želeno spremembo obrnite na info@poke-power.com

Če je bilo vaše naročilo že odposlano in se nahaja pri dostavni službi, žal naročila ne morete več spreminjati. Neželene izdelke lahko vrnete (pravica do odstopa od pogodbe).

ALI LAHKO SVOJA NAROČILA ZDRUŽIM?
Če ste naročili več izdelkov v ločenih naročilih jih lahko po predhodnem dogovoru združite v eno pošiljko. Za dogovor pišite na elektronski naslov info@poke-power.com

KDAJ BO PRISPELO MOJE NAROČILO?
Pošiljko lahko pričakujete na izbranem naslovu v roku 2-10 delovnih dni. Ob vsakem naročilu prejmete sledilno številko, s katero lahko pošiljki sledite (razen ob osebnem prevzemu).

Za izdelke, ki niso na zalogi, je rok dobave daljši, in traja od 20 dni do 30 dni ali izjemoma celo več, odvisno od predvidene izdaje izdelkov. Datum izdaje izdelka je naveden pri opisu posamičnega izdelka. V primeru, da datuma ni, nam pišite.

 

 

To je standardno obvestilo o piškotkih, ki se ga lahko preprosto prilagodi ali onemogoči pri skrbniku. Uporabljamo piškotke, da strankam zagotovimo najboljšo izkušnjo na naši spletni strani.