Pokémon TCG: Scarlet & Violet - Obsidian Flames

Datum izida: 11. avgust 2023

Pokémon Company International je razkrila naslednjo serijo najbolje prodajane igre Pokémon Trading Card Game (TCG), Scarlet & Violet—Obsidian Flames, ki bo na voljo v sodelujočih trgovinah po vsem svetu od 11. avgusta 2023.

Prihajajoč set Scarlet & Violet—Obsidian Flames bo predstavil Tera Pokémon ex v Pokémon TCG, kjer bodo določene karte Tera Pokémon ex prikazane z drugačno energijsko vrsto. Trenerji bodo videli Charizard ex kot temno vrsto namesto običajne ognjene vrste, pa tudi Tyranitar ex kot električno vrsto namesto običajne borilne ali temne vrste. Pri napadanju bodo karte Tera Pokémon ex uporabljale isto energijo kot njihova običajna vrsta; vendar bodo imele drugačno šibkost, ki se ujema z njihovo premaknjeno vrsto. Te karte bodo sledile enakim pravilom kot običajni Pokémon ex - ko so premagane, premaknjene karte Tera Pokémon ex odstopijo dve nagradni kartici namesto ene.

Rdeče vroče žerjavice razsvetljujejo črno noč, in iskrice se vžgejo v ognjeni vihar, ko Charizard ex stopi naprej s svežimi močmi teme! Sijajni fenomen Terastal obdari nekatere Pokémon ex, kot so Tyranitar, Eiscue in Vespiquen, s drugačnimi vrstami kot običajno, medtem ko Dragonite ex in Greedent ex kažeta obvladovanje lastnih notranjih moči. Da ne bi bili preseženi, Revavroom ex, Melmetal ex in številni drugi Pokémoni obljubljajo, da bodo spremenili potek bitke v razširitvi Scarlet & Violet—Obsidian Flames!

Več kot 190 kartic.
Premaknjene karte Tera Pokémon ex z kristalno podobo, vključno s Charizard ex v vrsti Temne energije.
Več kot 20 povsem novih Pokémon ex: nov pristop k vrnjeni igralni mehaniki.
Več kot 15 kartic Trenerja.
Mnogo Pokémonov in kartic Trenerja s posebnimi ilustracijami

OZNAKE: