Pokémon TCG: Scarlet & Violet - Paldea Evolved

Datum izida: 9. junij 2023

Pokémon Company International sporočil najnovejši set najbolje prodajane igre Pokémon Trading Card Game (TCG), Scarlet & Violet - Paldea Evolved, ki bo na voljo v trgovinah po vsem svetu od 9. junija 2023.

Scarlet & Violet - Paldea Evolved bo predstavil več Pokémonov ex, ki imajo visok HP ter močne napade in sposobnosti, vendar odstopijo dve nagradni kartici, ko so poraženi. Trenerji bodo v novem setu še naprej videli Tera Pokémon ex, vključno z Slowkingom, Forretressom in Dedenneom, prikazanimi v celostranskih ilustracijah, da bi zajeli edinstvene kristalne učinke likov. Uvedeni bodo tudi alternativni umetniški slogi za kartice z redkimi ilustracijami in posebnimi karticami z redkimi ilustracijami, kar bo Trenerjem omogočilo zbiranje edinstvenih umetniških kartic, ki poudarjajo osebnostne lastnosti ali evolucije Pokémonov.

Energija narašča, ko se budijo nove moči in nevarne legende razkrivajo! Prvi partnerji Meowscarada ex, Skeledirge ex in Quaquaval ex so se razvili, da bi stopili na oder s čarobnimi uroki, pesmijo in plesom. Medtem pa Forretress, Slowking in Dedenne sijejo kot Tera Pokémon ex, Chien-Pao ex, Ting-Lu ex. Tudi Pikachu se pridruži zabavi Pokémon ex v razširitvi Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paldea Evolved!

Več kot 190 kartic.
Več kot 15 čisto novih Pokémon ex: nov pristop k vrnjeni igralni mehaniki.
Tera Pokémon ex z kristalno podobo.
Več kot 30 kartic Trenerja.
Mnogo Pokémon in kartice Trenerja s posebnimi ilustracijami

 

OZNAKE: