Pokémon TCG: Scarlet & Violet - Paradox Rift

Datum izida: 3. november 2023

The Pokémon Company International je razkrila, da bo naslednje proširjenje v najbolje prodajani igri Pokémon Trading Card Game (TCG), Scarlet & Violet—Paradox Rift, lansirano v sodelujočih trgovinah po vsem svetu od 3. novembra 2023.

Navdihnjeno z Paradox Pokémoni iz video iger Pokémon Scarlet in Pokémon Violet, bo Scarlet & Violet—Paradox Rift predstavilo starodavne in prihodnje Pokémone ter kartice Trenerjev, kot je bil nedavno predstavljen na svetovnem prvenstvu Pokémon leta 2023. Starodavni Pokémoni, ki se odlikujejo z vzdržljivostjo in močjo, imajo navadno neposredne napade, ki povzročajo veliko škode, in težje so jih izločiti iz igre. Prihodnji Pokémoni pa izkoriščajo hitrost in tehniko ter imajo sposobnosti in napade s dodatnimi učinki, ki omogočajo iznajdljive manevre in prefinjeno strategijo. Poleg tega starodavne kartice Trenerjev običajno pomagajo starodavnim Pokémonom, medtem ko prihodnje kartice Trenerjev običajno pomagajo prihodnjim Pokémonom.

Tehnične naprave se bodo prav tako vrnile v Pokémon TCG v prihajajoči razširitvi, kjer se bodo pojavile kot nove kartice Pokémon orodij, ki omogočajo dostop do novega napada, ko so pritrjene.

Potopite se v oblake in raziščite deželo, ki se zdi, da ni vezana na čas! Z divjimi napadi se pojavljajo starodavni Pokémoni, kot so Roaring Moon ex in Sandy Shocks ex, poleg umetnih prihodnjih Pokémonov, kot so Iron Valiant ex in Iron Hands ex. Medtem se Garchomp ex, Mewtwo ex in drugi Terastalizirajo, da pridobijo nove vrste, medtem ko Armarouge ex, Gholdengo ex in drugi Pokémoni ex vstopijo v boj. Pustolovščina vas čaka, ko se časovnice trčijo v razširitvi Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Paradox Rift!

Več kot 180 kartic.
Novi starodavni in prihodnji Pokémoni.
Premaknjene karte Tera Pokémon ex z kristalno podobo, vključno s Garchomp ex v vodni vrsti.
Več kot 15 povsem novih Pokémon ex.
Več kot 20 kartic Trenerja.
Mnogo Pokémonov in kartic Trenerja s posebnimi ilustracijami