Pokémon TCG: Scarlet & Violet - Paldean Fates

Datum izida: 26. januar 2024

Pokémon Company International je izdala najnovejšo razširitev v najbolje prodajani igri Pokémon Trading Card Game, Scarlet & Violet—Paldean Fates, ki je na voljo od danes dalje v sodelujočih trgovinah po vsem svetu, vključno s Pokémon Centrom, premierno spletno destinacijo za uradno Pokémon-ovo blago.

Navdihnjena s priljubljenimi razširitvami Hidden Fates in Shining Fates, razširitev Scarlet & Violet—Paldean Fates označuje vrnitev Sijajnih Pokémonov v Pokémon TCG in vključuje Pokémon iz regije Paldea. Trenerji lahko zberejo in se borijo z več kot 130 Sijajnimi Pokémoni, vključno s Sijajnim Pikachu-jem, Sijajnim Ceruledge-om, Sijajnim Tinkaton-om, Sijajnim Dondozo-om, Sijajnim Tatsugiri-jem in drugimi. Poleg tega razširitev predstavlja Sijajne Tera Pokémone ex - med njimi so Charizard ex, Forretress ex in Espathra ex - ter več starodavnih in prihodnjih Pokémonov ex.

Določeni Sijajni Pokémoni v Scarlet & Violet—Paldean Fates bodo prikazani v zabavnih stilih s celotnimi ilustracijami, razkrivajoč nov pogled na priljubljene Pokémon-e v njihovih Sijajnih oblikah. Poleg tega se bodo določeni Pokémoni ex pojavili na karticah hiper redke kakovosti, ki bodo predstavljale nov in edinstven reliefni folijski učinek.

Reflektor zasije na Sijajnih Pokémonih, ki se vrnijo v Pokémon TCG! Sijajni Pikachu odpira pot naprej, za njim pa sledijo Tinkaton, Ceruledge, Dondozo in več kot 100 drugih Sijajnih Pokémonov. Medtem se pojavljata Veliki Oklep in Železne Kore kot starodavni in prihodnji Pokémoni ex, medtem ko Charizard, Forretress in Espathra pokažejo svoje edinstvene sposobnosti kot Sijajni Tera Pokémoni ex. Razkrijte nekaj svetlobe in odkrijte bleščeče čudeže v razširitvi Scarlet & Violet—Paldean Fates!

Več kot 240 kartic.
Več kot 100 Sijajnih Pokémonov.
Povsem nove Pokémon ex.
Nekaj kartic podpornikov v celotni umetnosti.
6 kartic hiper redke kakovosti.