Pokémon TCG: Scarlet & Violet - Twilight Masquerade

Datum izida: 24. maj 2024

V Scarlet & Violet—Twilight Masquerade bodo Pokémoni, prvotno odkriti v The Hidden Treasure of Area Zero Part 1: The Teal Mask DLC za videoigre Pokémon Scarlet in Pokémon Violet, debitirali v Pokémon TCG, vključno z Okidogi, Munkidori, Fezandipiti in več.

Legendarni Pokémon Ogerpon se bo prav tako pojavil v Scarlet & Violet—Twilight Masquerade kot štirje različni Tera Pokémoni ex — z vrstami trave, ognja, vode in boja — na podlagi njegovih štirih mask. Igralci lahko uživajo v boju z različnimi vrstami Ogerponovih ex z uporabo Ogre's Mask, nove karte s predmeti, ki igralcem omogoča zamenjavo katerega koli Ogerponovega bivšega v igri z drugim Ogerponovim bivšim iz kupa zavržkov. V čast Ogerponovega prvenca v igri Pokémon TCG je bilo razkritih šest novih kart iz razširitve z Ogerponom: Teal Mask Ogerpon ex, Hearthflame Mask Ogerpon ex, Wellspring Mask Ogerpon ex, Cornerstone Mask Ogerpon ex, Teal Mask Ogerpon in Ogre’s Mask.

 

Dobrodošli v deželi Kitakami, kjer ljudje in Pokémoni živijo v harmoniji z naravo. Odkrijte skrivnost zamaskiranega legendarnega Pokémona Ogerpona, ki se pojavlja kot štiri strašljive vrste Tera Pokémon ex, in se združite z več na novo odkritimi Pokémoni, kot sta Bloodmoon Ursaluna ex in Sinistcha ex. Greninja, Dragapult in Magcargo, ki postajajo vse močnejši, navdušujejo kot bivši Tera Pokémon. Nenazadnje, več kart ACE SPEC zaokrožuje praznovanja v razširitvi Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Twilight Masquerade!

Več kot 160 kart
Več kot ducat novih ex Pokémonov
Več kot 30 trenerskih kartic
Na desetine kart Pokémonov in trenerjev s posebnimi ilustracijami