PokePower prvič v živo - Zagreb Card Show

V svetu Pokémon navdušencev se je 24.2.2024 odvijala prva in hkrati največja TCG konvencija na Hrvaškem. Tudi naša ekipa se je odpravila na Zagreb Card Show, kjer smo se prvič predstavili v živo. Dogodek je bil priložnost, da svojo strast do Pokémon sveta delimo z drugimi navdušenci in se povežemo s skupnostjo na povsem drugačen način.

Smo ekipa, ki je obsedena s Pokémon TCG kartami in vsem, kar je povezano s tem čudovitim svetom. Torej, ko smo izvedeli za Zagreb Card Show, smo vedeli, da moramo biti tam in deliti to strast s širšim občinstvom. Naš cilj je bil preprost: navdušiti in presenetiti obiskovalce s široko paleto TCG kart in plišastih izdelkov po najnižjih cenah - kar nam je tudi uspelo.

People buying TCG products

Ko smo prispeli na prizorišče, smo bili navdušeni nad energijo in vzdušjem, ki je vladalo tam. Množica navdušenih obiskovalcev je že čakala na vhodu, pripravljeni, da se potopijo v svet Pokémon avantur. Naša ekipa pa je bila že pripravljena, da jim to omogoči.

PokePower stojnica je bila polna raznolikih TCG kart, ki so pokrivale vse generacije Pokémonov, od klasičnih do najnovejših izdaj. Ne glede na to, ali so iskali redke karte za svojo zbirko ali pa so želeli izpopolniti svoje tekmovalne komplete, smo imeli nekaj za vsakega ljubitelja Pokémonov. Poleg tega med ponudbo ni manjkalo plišastih igrač, ocenjenih kart in original zapakiranih izdelkov.

PokePower_Zagrebcardshow

Reakcije obiskovalcev so bile fantastične. Bili so navdušeni nad našo ponudbo in dejstvom, da smo se prvič predstavili v živo.

Zagreb Card Show je bil za nas več kot le dogodek. Bilo je doživetje, ki smo ga delili s strastnimi navdušenci, ki delijo našo ljubezen do Pokémon sveta. Kmalu se vidimo tudi na Gospodarskem razstavišču, kjer se bo v mesecu maju odvijal dogodek "Na meji nevidnega". Obljubimo vam da se bomo tudi v Ljubljani dobro pripravili in poskrbeli za še več vznemirljivih izkušenj in ponudb za vse ljubitelje Pokémonov. Hvala vsem, ki ste nas obiskali, in se vidimo naslednjič!