Pokémon TCG: Scarlet & Violet

Datum izida: 31. marec 2023

The Pokémon Company International je najavil naslednje razširitve za najbolje prodajno Pokémon Trading Card Game, Scarlet & Violet, ki sta bili navdihnjena z nedavno izdanimi videoigrami Pokémon Scarlet in Pokémon Violet. Razširitev Pokémon TCG: Scarlet & Violet se bo po vsem svetu začela 31. marca 2023.

Kot prvo razširitev v seriji Scarlet & Violet, ki je bila prvotno razkrita med Svetovnim prvenstvom Pokémona leta 2022. V Scarlet & Violet bomo ponovno videl mehaniko igranja Pokémon ex, ki se bo pojavil v vsaki stopnji evolucije in bo imel visok HP, pa tudi močne napade in sposobnosti.

The Pokémon Company International je prav tako predstavil več izboljšav v oblikovanju kartic, ki se bodo začele proizvajati s seti Scarlet & Violet. Rumene obrobe na karticah Pokémon TCG bodo postale sive, da se bodo ujemale s karticami, izdanimi v Japonski, kar bo omogočilo bolj tekoče izkušnje Pokémon TCG po vsem svetu, hkrati pa omogočilo, da umetniška dela kartic še bolj izstopajo. Poleg tega bodo podkategorije za kartice Trenerja - kot so Podpornik, Predmet in Stadion - prikazane v zgornjem levem kotu, da bodo bolj vidne v rokah igralcev, Osnovne Energijske kartice pa bodo prikazale še en simbol energije v spodnjem desnem kotu, kar bo olajšalo spremljanje med igro, in simboli razširitev bodo zamenjani s kodami razširitev in jezikovnimi kodi po vseh karticah.

Odpravite se na potovanje v regijo Paldea!

Spoznajte prve partnerje Sprigatito, Fuecoco in Quaxly, ter raziščite moč legendarnih Pokémonov Koraidon in Miraidon kot Pokémon ex. Drugi Pokémoni ex se razvijejo v bitko - med njimi Arcanine in Gyarados z osupljivim novim videzom. Še več Pokémonov se pojavi kot kartice z redkimi ilustracijami z neverjetno umetnostjo - odkrijte jih v razširitvi Pokémon TCG: Scarlet & Violet!

Več kot 190 kartic.
Več kot 10 novih Pokémon ex; povratek igralne mehanike.
Uvedba Tera Pokémon ex z elegantnim kristalnim videzom.
Več kot 30 kartic Trenerja.
Desetine Pokémonov in kartic Trenerja s posebnimi ilustracijami.

 

 

OZNAKE: