Pokémon TCG: Scarlet & Violet - Temporal Forces

Datum izida: 22. marec 2024

Vrste starodavnih in prihodnjih Pokémonov še naprej rastejo s setom Scarlet & Violet—Temporal Forces. Sicer še ne boste mogli pripraviti novega kompletu kart ali posodobiti svoje zbirke, dokler set uradno ne pride na trg 22. marca 2023, vendar pa imate dovolj časa, da prednaročite izdelke te razširitve v PokePower trgovini. Ti izdelki vključujejo klasični paket za mešanje, škatlo z zaslonom za prikazovanje kartic in dve možnosti za Elite Trainer Box. Na voljo bodo za prednaročilo do 22. marca 2023.

Vsak od  Elite Trainer Boxov ima na naslovnici motiv Iron Leaves ali Walking Wake, dva dodatna paketa kartic v primerjavi z običajnim Elite Trainer Boxom in dodatno ilustracijsko redko promocijsko kartico v slogu. To je popoln izdelek za navdušence nad skrivnostnimi Paradox Pokémoni, saj še naprej vstopajo v Pokémon TCG.

Izvedite več o tem, kaj lahko pričakujete najti v razširitvi Scarlet & Violet—Temporal Forces.

Vrste starodavnih in prihodnjih Pokémonov še naprej rastejo! Walking Wake ex se osvobaja preteklosti ob Raging Bolt ex, medtem ko Iron Leaves ex prinaša visokotehnološko pravico s Iron Crown ex. Izven območja Zero, se Wugtrio in Farigiraf premikata vrst kot Tera Pokémon ex, in Pokémon trenerji povsod se pripravljajo na vrnitev kartic ACE SPEC s posebej močnimi učinki. Razpoka v času prinaša divje zveri in kibernetske vizije v bitki v razširitvi Pokémon TCG: Scarlet & Violet—Temporal Forces!

Več kot 160 kartic.
Vrnitev kartic ACE SPEC: 6 kartic Trenerja in 1 posebna Energija.
Več novih starodavnih in prihodnjih Pokémonov.
Več kot ducat povsem novih Pokémon ex, vključno s premaknjenimi Tera Pokémon ex.
Mnogo Pokémonov in kartic Trenerja s posebnimi ilustracijami.